top of page

Het Boek

Sinterklaas gaat naar Sjinka Poenka

Sinterklaas is een beetje boos. Hij is met zijn stoomboot vastgelopen op een zandbank. Stuurpiet had niet goed uitgekeken. Gelukkig hebben ze rubberbootjes bij. Die zullen hen wel naar de kade brengen, waar de kinderen staan te wachten. Maar het paard kon niet mee en de Sint heeft geen zin om de hele avond te stappen. Zijn mantel en sokken zijn nat omdat de Pieten niet stil kunnen zitten in de bootjes. En tot overmaat van ramp maken de Pieten ruzie en spelen ze Sinterklaas kwijt. Zal de blijde intrede wel kunnen doorgaan dit jaar? 

 

Voor deugnietjes vanaf 3 jaar

 

Deze boeken zijn te koop via de boekhandel of online via de link. Met de kortingscode SINT betalen deelnemers van de Sinterklaaszoektocht geen verzendkosten.

cover sinterklaas sjinka poenka.jpg

Wil je graag met dit boek werken

in de klas of thuis?

 

Koop dan de digitale werkmap Sinterklaas gaat naar Sjinka Poenka.

 
Deze werkmap is opgebouwd rond het boek 'Sinterklaas gaat naar Sjinka Poenka'. Dit pakket bestaat uit woordkaarten, bewegingskaartjes, werkblaadjes, spelletjes, creatieve verwerkingen, activiteiten rond rekenen, taal, schrijven, motoriek, geheugen enz. en en is pedagogisch onderbouwd. Er zit ook een raamtekeningpatroon bij om Sint in de bakfiets op je raam te tekenen. 

 

Leeftijd: van 3 tot 6 jaar. Niet alles kan door alle kinderen worden gemaakt, maar veel zaken zijn aanpasbaar aan het niveau van het kind. De boeken die vermeld staan bij het pakket zijn niet inbegrepen in de prijs en kunnen worden aangekocht via de boekhandel of deze website.

Educatieve werkmap
"Sinterklaas gaat naar Sjinka Poenka"

Sint-Maarten gaat naar Sjinka Poenka

cover sint-maarten sjinka poenka.jpeg
bottom of page